Er du 18 år eller ældre?

Denne hjemmeside indeholder information om alkoholholdige drikke, og du skal derfor være 18 år for at besøge siden.
Del venligst ikke indhold med personer under 18 år.

Denne hjemmeside indeholder information om alkoholholdige drikke, og du skal derfor være 18 år for at besøge siden.

Drik Ansvarligt

pernod-logo
da

Brancott Estate

Foretagende startede i 1934 som Montana Wines, og det nye navn Brancott Estate er inspireret af deres første vingård, Brancott Vinyard, deres hjem i Marlborough.

For dem er det centrale, at man i vinproduktionen bevarer og tager hånd om sin oprindelse og sin historie. Regionen Marlborough er deres hjem, men de bruger også druer fra flere velrenommerede vinområder i New Zealand. Herfra kommer vine, som tildeles udmærkelser fra hele verden, men som fremfor alt elskes af vinforbrugerne.

Vinavlernes og ønologernes kundskab og dedikerede arbejde udviser i hver flaske fra Brancott Estate den omsorg og respekt for landet og dets naturlige rigdom, som tillader dem at producere deres vin.

Montana var også den første vingård, som plantede den unike klon af deres egen Marlborough sauvignon blanc og grundlagde på den måde vinstilen, som samtidig ændrede kurs for hele den New Zealandske vinindustri. Nu vil de tilbage til deres rødder og skifter navn til Brancott Estate fra det, vi i Danmark kender som Montana Wines.

www.brancottestate.com

www.facebook.com/BrancottEstate