Er du 18 år eller ældre?

Denne hjemmeside indeholder information om alkoholholdige drikke, og du skal derfor være 18 år for at besøge siden.
Del venligst ikke indhold med personer under 18 år.

Denne hjemmeside indeholder information om alkoholholdige drikke, og du skal derfor være 18 år for at besøge siden.

Drik Ansvarligt

pernod-logo
da

UGC

Brugergenereret indhold 

 

Nyd med omtanke.

Du bekræfter og accepterer, at du har den mindstealder, der er lovlig for at indtage og / eller købe alkohol, i overensstemmelse med reglerne i brugerens bopælsland, når du deler indhold på Pernod Ricard Denmarks kanaler. Intet websted eller konto (Twitter, Instagram, Youtube, Facebook osv.), der vedrører Pernod Ricard Denmark, skal kunne deles med mennesker under den lovlige drikkealder.

Alle virksomheder i Pernod Ricard Group har længe været engageret i, at fremme et ansvarligt forbrug af alkoholholdige drikkevarer og afskrækkende misbrug af vores produkter.

Vi har handlet gennem en lang række initiativer i partnerskab med en bred vifte af organisationer, herunder brancheforeninger, regulatorer og repræsentanter for offentlige myndigheder.

Når du bruger webstederne eller de sociale konti for Pernod Ricard Denmark, accepterer du at uploade, poste eller transmittere indhold, med hensyn til promovering af at nyde med omtanke og ikke tilskynde til uhensigtsmæssigt eller upassende forbrug af vores produkter. For at sikre overholdelse af denne forpligtelse må du ikke uploade, poste eller transmittere til eller distribuere eller på anden måde offentliggøre noget gennem materialet, der:

  • indeholder personer, der er eller ser ud til at være under den lovlige drikkealder, herunder at portrættere dem, indtage alkoholholdige drikkevarer.
  • er skabt af en person under den lovlige drikkealder
  • fremmer køb eller indtagelse af alkoholholdige drikkevarer eller ulovligt, uansvarligt eller umådeligt forbrug for mindreårige.
  • fremmer overforbrug eller fordømmer eller kritiserer på nogen måde enhver, der vælger ikke at drikke alkohol.
  • portrætterer uansvarligt forbrug i et positivt lys eller forbinder alkohol med at køre, betjene enhver form for maskineri eller udøve nogen form for farlig aktivitet.
  • indebærer, at alkoholholdige drikkevarer har fysiske, psykologiske, intellektuelle fordele eller bidrager til seksuel succes.
  • indebærer, at alkoholholdige drikkevarer giver tillid eller hjælper med at overvinde individuelle eller sociale problemer.
  • promoverer alkoholstyrken eller relaterer til berusende virkninger af alkoholholdige drikkevarer.
  • nævner at indtage alkohol i forbindelse med enhver form for ulovlig, asocial, farlig, aggressiv eller voldelig opførsel.

 

Vi forbeholder os retten til at slette ethvert bidrag, der ikke overholder ovenstående regler.

For at læse mere om vores engagement, besøg: www.responsibledrinking.org