pernod-logo
brancottestate.jpg

Brancott Estate

Företaget startade 1934 som Montana Wines och det nya namnet Brancott Estate är insprierat av deras första vingård, Brancott Vinyard, deras hem i Marlborough. För dem är det centrala att i vinmakningen bevara och ta hand om sitt ursprung och sin histoira. Regionen Marlborough är deras hem men de tar även druvor från flera välrenommerade vinområdet på Nya Zeeland. Härifrån kommer viner som prisas av utmärkelser från hela världen men framför allt som älskas av vinkonsumenterna. 

Vinmakarnas och oenologernas kunskap och dedikerade arbete bevisar i varje flaska från Brancott Estate den omsorg och respekt för sitt land och dess naturtillgångar som tillåter dem att få göra sitt vin.

Montana var också den första vingården som planterade den unika klonen av deras egen Marlborough sauvignon blanc och grundade på så sätt vinstilen som samtidigt ändrade kursen för hela den nya zeeländska vinindustrin. Nu vill de tillbaka till sina rötter och byter namn till Brancott Estate, från det vi i Sverige känner som Montana Wines. 

www.brancottestate.com