Är du 25 år eller äldre?

pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
M_Sloe_Gin.jpg

Gin

Monkey 47 Sloe Gin

410 kr,
art.nr. 2232702

«Sloe gin» er en rød likør som lages av gin og slåpebær, som er små blåe bær som i Norge vokser på sørlandet. Bærene benyttet i «Monkey 47 Sloe Gin» er håndplukket i likhet med de andre 47 urtene i Money 47 i Schwartzwald i Syd-Tyskland.

 • Land

  Tyskland

 • Producent

  Black Forest Distillers

 • Alkoholinnhold

  %

 • Duft

  Aromatisk og kompleks duft. Fruktig, men samtidig tydelig einebær preg.

 • Smak

  En blanding av urter og skarpe einebær med hint av rike, søte røde bær.

«Sloe gin» er en rød likør som lages av gin og slåpebær, som er små, blå bær som i Norge vokser på sørlandet. Bærene benyttet i «Monkey 47 Sloe Gin» er i likhet med de 47 andre urtene i «Monkey 47» håndplukket i Schwarzwald i Syd-Tyskland. Kan nytes bar, mikses i drinker eller bli til en forfriskende Sloe Gin & Soda.